REACTIES

comment Door charel op donderdag 22 april 2010 14:35 quote
Prachtige reportage Niels van dit landbouwbedrijf. Weet iemand misschien wat er na de ontmanteling met alles is gebeurd, vooral de machines waaronder die aparte Veenhuis dubbelstel wagens? En is alles natuur geworden of is er nog een deel als landbouwgrond in gebruik?
comment Door FJdeGeus op vrijdag 23 april 2010 20:50 quote
Volgens mij is die Case Magnum 7130 van Niemantsverdriet uit Maasdam geweest. Deze heeft grote vierkante spatschermen boven de achterwielen, wat niet standaard is.
comment Door basiedeere op maandag 26 april 2010 21:50 quote
charel schreef: Prachtige reportage Niels van dit landbouwbedrijf. Weet iemand misschien wat er na de ontmanteling met alles is gebeurd, vooral de machines waaronder die aparte Veenhuis dubbelstel wagens? En is alles natuur geworden of is er nog een deel als landbouwgrond in gebruik?
Ik heb op youtube een filmpje gezien dat hans van trier een heleboel heeft verhandelt.
comment Door Niels (Administrator) op vrijdag 30 april 2010 15:23 quote
Charel: Zoals Basiedeere al schrijft, Van Trier heeft bijna de hele inventaris gekocht toen het bedrijf is gestopt. Her en der kom je nog weleens wat oud ABH spul op internet tegen. Al het ABH land wordt nog als landbouwgrond gebruikt momenteel.

FJdeGeus: De spatborden zijn inderdaad niet standaard nee maar ik dacht dat deze Magnum nieuw gekocht is door de ABH. Hij heeft de IH 5488 vervangen. Ik heb ook nog foto's waar 2 Magnums op staan dus misschien is er daar wel één van Niemandsverdriet bij.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.