REACTIES

comment Door Verplanke op zondag 13 september 2020 20:21 quote
Zo'n verzamelwagen voor grote pakken lijkt me toch 'n uitkomst? Vreemd dat je dat bij ons niet ziet.
comment Door xc70 op zondag 13 september 2020 21:15 quote
mooie dors reeks Cool
comment Door GPH op zondag 13 september 2020 21:29 quote
Het blijven toch hele mooie combines om te zien die DF topliners, in de veenkoloniƫn liepen (lopen misschien) er een aantal, net als de eerdere M series (36.10, 35.80 enz). Ik heb het altijd mooie combines gevonden maar een hit zijn ze nooit gewoon zoals de lexions, voor mijn gevoel altijd de plank wat mis geslagen.
comment Door Niels (Administrator) op zondag 13 september 2020 21:29 quote
Bedankt Marc en Danny. Die verzamelwagen is zeker een uitkomst maar dit is ook het enige bedrijf dat ermee werkt. Misschien te duur?
comment Door GPH op zondag 13 september 2020 21:31 quote
de verzamelwagens (accumulators) achter de balenpers kost inderdaad een paar centen, maar ik denk dat het vooral een transport dingetje is. ze zitten vast aan het perskanaal waardoor bochten maken heel erg uit kijken is, zwenkt gigantisch uit
comment Door Niels (Administrator) op maandag 14 september 2020 14:01 quote
GPH schreef: de verzamelwagens (accumulators) achter de balenpers kost inderdaad een paar centen, maar ik denk dat het vooral een transport dingetje is. ze zitten vast aan het perskanaal waardoor bochten maken heel erg uit kijken is, zwenkt gigantisch uit Bij de wagen van Krone schuift hij hydraulisch naar achteren waardoor de dissel ontgrendeld wordt en hij wel als een losse wagen achter de pers rijdt.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.