FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GEZOND 2018!

Door Niels in Website Nieuws, maandag 25 december 2017 10:00

Het team van Agrifoto wenst alle bezoekers en fotografen hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2017. Via deze weg willen we iedereen bedanken die in 2017 ons heeft bezocht en foto's ingestuurd. Ook volgend jaar staan wij voor jullie klaar!
Het team van Agrifoto.nl wenst alle bezoekers en fotografen hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2018. We hebben weer een prachtig jaar gehad met veel mooie fotoreportages en video's. We hebben nieuwe fotografen mogen verwelkomen en ook veel oude bekende. Het verlies van Ben van Oosterhout was duidelijk merkbaar. Vooral in Noord-Brabant en Zuid-Holland. We hebben nog veel mooie foto's van hem in ons archief. Die willen we jullie niet onthouden. Het zal voor veel bezoekers een punt van herkenning zijn.

Inmiddels is de website Agrifoto.nl één van de oude rotten in het vak geworden op internet. In 2018 bestaat dat website alweer 13 jaar. Het is een enorm compliment om te zien dat de bezoekerscijfers stabiel blijven en zelfs licht groeien. Sociale media als Facebook, Youtube en Twitter helpen daar duidelijk bij.

Dit alles was niet mogelijk zonder jullie, de bezoekers en fotografen. Daarvoor willen we jullie hartelijk danken!

De top 12 van best bekeken fotoreportages in 2016:

Januari:
Oude foto's zijn onze kracht. Je vind ze dan ook bijna altijd terug in de top 5. In januari stond deze unieke serie met oude dia's van Ko van Dijke op 1. We zien de enorme taak die voor de RIJP was weggelegd om de Flevopolder te ontginnen.

Februari:
En ook in februari waren het oude foto's die bijzonder goed scoorde. Deze keer unieke beelden van loonbedrijf Kurstjens uit Grubbenvorst. Een bedrijf met een rijke historie die helaas ook niet meer bestaat. Jack Steeghs stuurde ze in.

Maart:
En ook in maart waren het de oude foto's die scoorde. Deze keer wederom een serie uit Flevoland, gemaakt door Gerrit Klaasse Bos en ingescand door Jan Rijpma.

April:
Zijn het oude foto's of niet? Daar valt over te discussiëren maar historie is het wel. Een mooie serie van loonbedrijf Wieringa uit Espel zagen we in april bovenaan staan, ingestuurd door Erik Koolhof

Mei:
Vaste fotograaf Herman Deuling komen we altijd wel in de top 5 tegen. Een serie vol met aardappelpoters ging in mei aan kop.

Juni:
Een internationale reportage van Edwin de Jonge op 1 in juni met foto's gemaakt in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Juli:
Eveneens een internationale serie op 1 in juli. Gemaakt bij een groot akkerbouwbedrijf in Engeland die 1.000 hectare aardappelen telen. Dat is indrukwekkend.

Augustus:
Ook in augustus stond Herman Deuling op 1. Deze keer met een serie vol veldspuiten. Vooral de CHD tandemas spuit van landbouwbedrijf Buijs scoorde erg goed bij de bezoekers.

September:
En ook in september was de nummer 1 positie voor Herman. Deze keer, uiteraard, het rooien van aardappelen en opladen van uien in het noorden.

Oktober:
Bekende aardappelbedrijven als Mencke en Ellerman waren in oktober het beste bekeken. Dat betekent eveneens een gouden medaille voor Herman, die 3 op een rij scoort.

November:
Wederom een serie gemaakt bij 1 bedrijf op de eerste plaats. We zien de aardappeloogst en andere werkzaamheden bij Bakker Bierum. Ook hun unieke Steiger kniktrekker kwam in actie.

December:
We sluiten het jaar af waar we mee begonnen: oude foto's. Een mooie reportage met beelden van André Maljaars die hij maakte van loonbedrijf Brouwer uit Oostkapelle en Brasser uit St. Laurens. Kees de Nood scande ze in.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter en Facebook.

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden. Zo zijn we nog op zoek naar mooie oude foto's om in te scannen en de publiceren.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.