BEST BEKEKEN IN OKTOBER

Door Niels in Website Nieuws, dinsdag 1 november 2016 09:26

Je hebt van die agrarische bedrijven in Nederland die iedereen kent. Waar je ook vandaan komt. Foto's van die bedrijven zijn ook populair op Agrifoto en dat zien we duidelijk terug in de top 5. Maar, bijzondere of opvallende machines doen het zeker zo goed.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand oktober:

1: Plaats 1: Met stip op één vinden we over oktober een fotoserie van Herman Deuling. Heeft de nieuwe opvallende Ploeger bunkerrooier van Scholtenszathe mensen aangetrokken of toch het hakselen?

2: Plaats 2: Bijzonder materiaal scoort en dat blijkt met de nummer twee. Een Tolmac frontrooier zorgde ongetwijfeld voor flink wat bezoekers richting deze serie.

3: Plaats 3: Voor de nummer drie moeten we naar Zeeuws Vlaanderen. Zo is een gloednieuwe Kleine bietenreiniger-lader te zien en stoffen in de aardappeloogst.

4: Plaats 4: Bekende bedrijven doen het ook altijd goed. Vandaar dat we deze fotoserie gemaakt bij Gebr. de Zeeuw waarschijnlijk op vier vinden.

5: Plaats 5: Genoeg imposant materiaal voor de pk-liefhebbers en een plek in de top 5. Wat te denken van de Krone Big X 700 of Case IH Magnum 370 die je hierin vind? Mooi werk van Herman.

Wat ook altijd leuk is om te zien zijn de zoektermen. Waar zoeken mensen naar voor ze op Agrifoto terecht komen. Een greep uit de meest gebruikte zoekwoorden:
AVR Quadra te koop
As voor Schuitemaker kipper
Breston kipper
Visser hallenvuller
Autofarm gps
Albring Bruntinge
Uienladen met Wuhlmaus
Graszaad maaien Brasser
Amac ZM2

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.