BEST BEKEKEN IN NOVEMBER

Door Niels in Website Nieuws, donderdag 3 december 2015 10:00

Nog nooit eerder liet een maandelijkse top vijf zo'n divers beeld zien. Het weerspiegelt mooi het aanbod van alle foto's die hier dagelijks voorbij komen. Met stip op één zien we miniatuurtrekkers en even niet het 1/1. Verder veel aandacht voor de uienoogst en akkerbouwwerk.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand november:

1: Plaats 1: Geen hele grote trekkers en machines in november op één maar miniaturen van heel groot spul. De Landbouwminiaturenbeurs in Zwolle bleek afgelopen maand het meest populair!

2: Plaats 2: Twee unieke uienrooiers doen goede zaken op plek twee. Op een prachtige herfstdag zien we een unieke 6,75m brede rooimachine en een omgebouwde Riecam in Zeewolde bezig.

3: Plaats 3: Komt het door de AVR Puma 3 of door een hakselteam met flink wat combinaties? Wie zal het zeggen. Deze serie van Herman Deuling staat op drie.

4: Plaats 4: Een zeer diverse fotoserie van Koen van de Sanden, werkzaam bij Limagrain, staat op vier. We zien een zaaidemo, maïs hakselen en het zaaien van veldbonen bijvoorbeeld.

5: Plaats 5: Een andere vaste fotograaf; Ben van Oosterhout, is hekkensluiter deze keer met een vijfde plek. We zien gewoon mooie machines aan het werk in Brabant.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.