BEST BEKEKEN IN JULI

Door Niels in Agrifoto Foto's, zaterdag 1 augustus 2015 10:00

Gastfotograaf Maarten Janse mag trots zijn. Zijn fotoserie, met luchtfoto's van een nieuwe Claas Lexion 780, staat in de top vijf van juli met stip op één. Ook andere oogstfoto's, een paar dikke Cameco kniktrekkers en foto's uit de VS & Canada scoorde goed.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand juli:

1: Plaats 1: Met stip op 1 in de maand juli is de (lucht)fotoserie die Maarten Janse maakte. We zien het 'dorskanon' van Zeeland in actie. De Claas Lexion 780 Terra Trac met V1230 maaibord van de Wilhelminapolder. De breedste combine in Nederland.

2: Plaats 2: Op twee vinden we een mooie serie buitenlandse foto's afkomstig uit de Verenigde Staten en Canada, genomen door Denise van der Boom. Of was het nu Gielen?

3: Plaats 3: Een mooie zomerse serie met oogstfoto's genomen in Zeeuws Vlaanderen door Kees de Nood. Vlas plukken, combinen of gewoon mooie gewassen we zien het allemaal.

4: Plaats 4: Twee dikke Cameco 405 B kniktrekkers. Dat is het recept voor een notering in de top vijf. We vinden ze terug op plek vier.

5: Plaats 5: En ook op de vijfde plaats vinden we een Zeeuwse fotoserie van Kees de Nood. Lekker verschillend, met oldtimers en nieuw materieel.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.