PRETTIGE FEESTDAGEN EN EEN VOORSPOEDIG 2015!

Door Niels in Agrifoto Foto's, donderdag 25 december 2014 10:01

Het Agrifoto.nl team wenst alle bezoekers prettige kerstdagen en een gelukkig en fotogeniek 2015. Ook dit jaar kunnen we terugkijken op een prachtig jaar met veel foto's. Daarvoor hebben jullie, de leden en bezoekers, voor gezorgd. Uit de vele positieve reacties blijkt dat wij jullie nog steeds weten te boeien. Heel erg bedankt!
Het Agrifoto.nl team wenst alle bezoekers prettige kerstdagen en een voorspoedig en fotogeniek 2015. Ook dit jaar kunnen we weer op een mooie periode terugkijken. 2015 is een bijzonder jaar voor Agrifoto. We bestaan dan namelijk tien jaar. In die tien jaar is de website behoorlijk gegroeid en geworden tot wat hij nu is. Dat was ons nooit alleen gelukt. Hiervoor kunnen we alle bezoekers en fotografen niet genoeg bedanken! Voor het komend jaar hebben wij een groot aantal vernieuwingen op de planning staan om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter, Facebook en Youtube.

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl of gebruik Wetransfer. Hoe je foto's verkleind en opstuurd? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

comment Door Tijger op donderdag 25 december 2014 21:38 quote
Fijne feestdagen en hopelijk mogen we 2015 weer net zo genieten..

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.