BEST BEKEKEN IN OKTOBER

Door Niels in Website Nieuws, dinsdag 4 november 2014 09:00

Hakselaars, aardappelrooiers en veel pk's zijn het recept voor de top vijf van oktober. Het lijkt erop dat de aardappelrooier zelfs de maïshakselaar van zijn populaire plek verstoot. We zien nieuwe, oude, kleine en grote machines door elkaar in actie. Ook buitenlandse foto's doen het wederom goed, zo blijkt.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand oktober:

1: Plaats 1: Het hakselspektakel op het grootste melkveebedrijf in Nederland trekt ieder jaar veel bezoekers. Ook de foto's doen dat. Deze keer op nummer één Erik Koolhofs fotoreportage van dit evenement.

2: Plaats 2: Stop een bijzondere machine en veel pk's bij elkaar in één fotoserie en je hebt een hit. Op nummer twee een reportage met de bijzondere Areco rups-hooglosser, een JD 8360R en Fendt 939 in actie.

3: Plaats 3: Wat voor de tweede plek geldt is ook voor nummer drie een feit. We zien een serie met bijzondere aardappelrooimachines van Herman Deuling. Onder andere een nieuwe AVR Puma en frontrooier in actie.

4: Plaats 4: Er gaat bijna geen top 5 voorbij of we vinden een serie van Ben van Oosterhout terug. Zo ook deze van 13 september met maïs hakselen en aardappelen rooien.

5: Plaats 5: Buitenlandse fotoreportages zijn altijd interessant en zo ook deze van Klaas Bijlsma. In Canada hielp hij mee met de oogst van pootaardappelen en maakte daar een mooie reportage van.

En deze fotoseries vind je op plaats zes, zeven, acht, negen en tien.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.