BEST BEKEKEN IN FEBRUARI

Door Niels in Website Nieuws, maandag 5 maart 2012 16:37

De top 5 van februari kunnen we misschien beter de loonbedrijf Nijssen top vijf noemen. Het bedrijf staat er, met hun oude doos foto's, maarliefst drie keer in. En topt tevens de charts als het gaat om zoektermen. Met recht populair dus. Verder ook foto's van een heel koud voorjaar en John Deere transport over het water.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand februari:

1: Prille voorjaarswerkzaamheden op de eerste plaats. Eind januari waren de eerste akkerbouwers op Goeree-Overflakkee al aan het werk

2: Oude foto's doen het altijd goed in onze top 5. Zo staat deze serie van loonbedrijf Nijssen op een verdiende tweede plaats.

3: Ook op de derde plaats vinden we een fotoserie van loonbedrijf Nijssen. Van het bieten rooien in Amerika onder andere, en erwten dorsen in Belgiƫ

4: Een bijzondere fotoserie van Martijn Keulemans op de vierde plaats. We zien vooral heel erg veel groen-geel materiaal uit Mannheim.

5: Hekkensluiter is wederom een fotoserie van loonbedrijf Nijssen. Met foto's uit Nederland en Polen.

En dan nog de trending zoektermen voor Agrifoto. Dat waren afgelopen maand: Loonbedrijf Nijssen, riecam, decopol, foto's van robertus 50 jaar, new holland blue power logo, bauer rainstar, agrfoto, busatis maaibalk, zwenkploeg en ploegafstellen.


Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurd? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.