GASTFOTO'S VAN CHRIS KONINGS VII

Door Niels in Ingekomen Foto's, zaterdag 27 augustus 2011 10:00

Ook Chris zette bij hem in de omgeving van Rockanje een combine op de foto. Loonwerker Vijfvinkel was bezig met dorsen bij Gert Klapwijk en Chris volgde het geheel nauwlettend met zijn camera. Gelukkig stond het weer voor deze keer aan onze kant.
Dorsen

Niets is zo veranderlijk als het weer en als boer ben je er je hele leven van afhankelijk. Maar ook de fotograaf!, en dan kun je wel eens op korte termijn een seintje krijgen dat er wat gaat gebeuren, omdat het weer op dat moment goed is. Zo ook op woensdagmorgen 17 augustus toen Gert mij smste over de plannen voor die middag. Deze keer betrof het dorsen. Wouter Vijfvinkel, van het loonbedrijf van zijn familie, zat op de combine. Samen met het rood van de beide grote Beco's tegen het blauw van de lucht bij Nieuwenhoorn die middag. Mooier kon niet. En als toefje ontdekte ik het laddertje op de kipper van Arlee Tol. Mooie plek om straks eens te gebruiken bij de aardappelen.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

REACTIES

comment Door ChristiaanWageveld op zaterdag 27 augustus 2011 12:30 quote
Hey mr. Konings,

Als ik zo zie bent u zeer geintreseerd in oude trekkers. Als u een keer zin heeft kunt u bij me opa (M.Stolk Oostvoorne) foto's komen maken van zijn (zojuist opgeknapte) Fordson Super Major. Hij is nog maar net klaar dus is het misschien wel leuk om even te komen kijken? Als u zin hebt kunt u mij even e-mail sturen (c.wageveld@hotmail..com)

Groeten (oud leerling ) Christiaan Wageveld
comment Door chriskonings op zaterdag 27 augustus 2011 14:35 quote
Dat houd ik in de gaten,Chris. Ik geef je vantevoren even een seintje.
Groet,
Mr. Konings
comment Door ChristiaanWageveld op zaterdag 27 augustus 2011 20:19 quote
Oke is goed,
Ik ga wel vanaf 1 September t/m 3 September naar de Great Dorset Steamfair in Engeland. Daarna kunt u langskomen. En er staan nog drie trekkers (antieke): Fordson Dexta, Farmall cup a en nog eentje kan ff niet op de naam komen maar die fordson dexta en die andere liggen uit elkaar want die worden nog gerestaureerd.

Groeten

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.