GEZOCHT: FOTO'S EN ANDER OUD MATERIAAL VAN ABH/POLDER JANNEZAND

Door Niels in Ambachtsheerlijkheid Cromstrijen, maandag 8 november 2010 10:01

Zoals menigeen waarschijnlijk wel heeft gemerkt is het de laatste tijd wat rustiger op dit deel van Agrifoto. Dat komt omdat veel van ons eigen archief aan foto's van de Ambachtsheerlijkheid inmiddels op deze subsite staan. We zijn daarom continue op zoek naar nieuwe foto's en ander interessant materiaal. Heb jij zelf oude foto's of ander materiaal, of weet je iemand die ons hiermee zou kunnen helpen? Neem dan contact op via info@agrifoto.nl.
Zoals menigeen waarschijnlijk wel heeft gemerkt is het de laatste tijd wat rustiger op dit deel van Agrifoto. Dat komt omdat veel van ons eigen archief aan foto's van de Ambachtsheerlijkheid inmiddels op deze subsite staan. We zijn daarom continue op zoek naar nieuwe foto's en ander interessant materiaal. Heb jij zelf oude foto's of ander materiaal, of weet jij iemand die ons hiermee zou kunnen helpen? Neem dan contact op via info@agrifoto.nl

Let wel: Alles is op een vrijwillige basis zonder vergoedingen e.d. Dit is puur voor de hobby en deze ABH subsite. Laat dit stukje landbouwgeschiedenis niet verloren gaan!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.