FIJNE FEESTDAGEN EN EEN MOOI 2020!

Door Niels in Website Nieuws, woensdag 25 december 2019 10:00

Het Agrifoto-team wenst iedereen fijne kerstdagen en een goed en fotogeniek 2020! De agrarische sector heeft een turbulent jaar achter de rug. Of het nu gaat om stikstof, protesten, droogte of wateroverlast. De fotografen van Agrifoto waren er weer een heel jaar bij. Bedankt voor jullie bezoek en foto's!
Exact een jaar geleden beschreven we de situatie van Agrifoto in cijfers. We hadden toen 22.000 Facebook-likes, 4.500 twittervolgers en 20.000 Youtube-abonnees. Momenteel staan die tellers op bijna 25.000 likes, 4.880 volgers en zelfs dik 32.000 abonnees. De best bekeken video staat nu op 6,1 miljoen! Al deze kanalen zorgen ervoor dat Agrifoto, 14 jaar na oprichting, nog steeds actueel is en veel bezocht. Daar willen we iedereen enorm voor bedanken.

Dit zijn de 10 best bekeken fotoseries van 2019:

1: Plaats 1: Vorig jaar stond een fotoserie van het bekende loonbedrijf Reiff bovenaan. Dit jaar is dat een serie gemaakt tijdens de opendag van loonbedrijf Ten Hove in Kamperveen. Het Fendt-thema hebben ze gemeen!

2: Plaats 2: Agrifoto staat bekend om zijn 'oude doos' reportages. Niet verwonderlijk dus om zo'n serie op 2 te vinden. Het gaat om een serie van loonbedrijf Greefs uit het Belgische Essen.

3: Plaats 3: Ook op plek 3 zien we oude foto's. We trokken namelijk het rijke fotoarchief van vakblad LandbouwMechanisatie open dit jaar.

4: Plaats 4: En zo'n zelfde serie was ook goed voor de nummer 4.

5: Plaats 5: We gaan een heel stuk vooruit in de tijd. Deze bijzondere fotoreportage van Chris Konings was niet alleen goed voor de beste serie van november, maar hij komt zelfs in de top 10 van dit jaar voor!

6: Plaats 6: Om vervolgens weer terug te keren naar een reportage van LandbouwMechanisatie uit februari.

7: Plaats 7: Nog een serie van een opendag. Dit jaar veranderde Van Arendonk Mechanisatie Flevoland namelijk in Abemec. Deze besneeuwde serie werd daar gemaakt.

8: Plaats 8: Voor de afwisseling weer een serie oude foto's. Deze keer genomen door Feitse Ebus in het prachtige Limburgse land en met uniek mestmateriaal.

9: Plaats 9: En dan wederom een serie van LandbouwMechanisatie op nummer 9.

10: Plaats 10: De laatste plaats in deze top 10 wordt door Feitse afgesloten met wederom een prachtige oude reportage.

Bedankt voor het bezoeken van Agrifoto in 2019 en hopelijk tot volgend jaar! Het team van Agrifoto wenst je hele fijne feestdagen en een goed 2020. Gastfoto's vanuit heel Nederland én het buitenland blijven van harte welkom. Deze kun je naar info@agrifoto.nl sturen.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.