BEST BEKEKEN IN JANUARI

Door Niels in Website Nieuws, zondag 10 februari 2019 10:00

Februari is alweer even bezig, maar jullie hebben van ons nog het maandoverzicht van januari tegoed. Foto's van verschillende open dagen scoorde zeer goed, zo blijkt. Daarnaast hadden we ook enkele unieke series met oude foto's, wat veel bekijks leverde.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand januari:

1: Plaats 1: De nummer 1 stak er met kop en schouders bovenuit deze keer. De opendag van loonbedrijf Ten Hove uit Kamperveen werd bijna 2.000 keer vaker bekeken dan de nummer 2.

2: Plaats 2: Op 2 een prachtige en unieke fotoserie uit het archief van de familie Greefs. Het Belgische loonbedrijf kennen we van hun Fendt-trekkers, maar lange tijd was Same er nummer 1.

3: Plaats 3: Ook op 3 vinden we een opendag. Deze keer de openingsshow van Abemec Flevoland in Zeewolde, voorheen Van Arendonk Mechanisatie.

4: Plaats 4: We wisselen de top 5 af met oude foto's. Deze schitterende serie van Feitse Ebus, uit Zuid-Limburg, zien we op nummer 4 terug.

5: Plaats 5: Ook deel 2 van Feitse vinden we en uiteraard op de vijfde plek met wederom veel foto's van Limburgse loonwerkers en de Werktuigendagen in Oudenaarde.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.