BEST BEKEKEN IN JULI

Door Niels in Website Nieuws, zondag 12 augustus 2018 10:00

Zuid en noord met niets ertussen. Dat soms de top 5 van juli op. Limburg, en dan met name het zuiden, is populair zo blijkt. Ook de provincies Drenthe en Groningen doen het goed. Twee fotograferen leverde samen 3 best bekeken fotoseries.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand juli:

1: Plaats 1: Voor de nummer 1 gaan we naar Zuid-Limburg toe. Van een zeldzame Braud combine tot een mooie MB Trac aan het hooi persen. Ivo Jacobs fotografeerde het.

2: Plaats 2: Tussen al dat zomerse werk door is er blijkbaar ook interesse in het voorjaar. Dat zien we namelijk volop tijdens deze serie van Jans Eising.

3: Plaats 3: En ook op plek 3 vinden we een serie van Jans. Naast agrarisch werk ook met bijvoorbeeld bermonderhoud als maaiwerkzaamheden.

4: Plaats 4: We blijven in het noordoosten en wel bij New Holland dealer Kort. Zij hadden namelijk de T6 Roadshow op bezoek, die Herman Deuling fotografeerde.

5: Plaats 5: We begonnen met Limburg en eindigen met Limburg. Wederom een serie combines aan het werk in de Hollandse heuvels van Ivo Jacobs.

En misschien ook leuk om te weten. Gedurende juli hadden we in totaal 199.618 unieke bezoekers. Die bekeken gezamenlijk 277.412 pagina's. Vooral de zondag is druk. Dan wordt de website ruim 12.000 keer bezocht.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.