BEST BEKEKEN IN JUNI

Door Niels in Website Nieuws, maandag 2 juli 2018 10:00

Buitenlandseries en bijzondere machines. Die scoorde bijzonder goed tijdens de afgelopen maand. Voor de nummers 1, 2 en 5 moeten we naar andere landen toe. De rest vinden we dichter bij huis. Van het zuidwesten naar de (Noordoost)polder.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand juni:

1: Plaats 1: Bijzondere series doen het altijd goed. Niet zo gek dat deze zeer speciale fotoreportage van de aardappelteelt in Saudi-Arabië op plek 1 staat. Gemaakt door Piet Regnerus.

2: Plaats 2: Ook op de tweede plaats een reportage uit het buitenland. Deze keer Polen, met een kijkje bij de Nederlandse akkerbouwer Hessel Appel.

3: Plaats 3: Aardappelen poten en wortelruggen frezen met 2 trekkers op Zuidberg tracks op 3. Twee bekende bedrijven: De Zeeuw en Boudeling.

4: Plaats 4: Een serie van Voorne-Putten op plek 4. Chris fotografeerde loonbedrijf SVZ met hun indrukwekkende uienplantcombinatie die voorjaar.

5: Plaats 5: De oogst startte dit jaar extreem vroeg. Zo ook in Duitsland Sascha fotografeerde 4 John Deere combines in Thüringen tijdens de 'ernte start'.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.