BEST BEKEKEN IN MAART

Door Niels in Website Nieuws, dinsdag 3 april 2018 10:00

Met genoeg oude foto's, van bovendien een bekend loonbedrijf: D. Ras, is de top 5 gemakkelijk in te vullen. Drie van de 4 series komen zelfs voor in de lijst. Verder gaat alle eer naar Jans Eising die ook 2 goed bekeken bijdrages leverde.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand maart:

1: Plaats 1: Bovenaan een fotoserie met oude foto's van loonbedrijf D. Ras uit Nieuwe-Tonge, verzameld door Karel Ras. Hij werkte niet alleen bij het bedrijf, maar verzamelt ook alles over de historie.

2: Plaats 2: En ook op plek 2 vinden we een oude fotoserie van loonbedrijf Ras met de bekende vloot aan Ford trekkers en heel veel bijzondere apparatuur.

3: Plaats 3: Trekkers kieken over de grens tijdens de XXL Landtechnik Tage bij het Duitse mechanisatiebedrijf Agravis, gefotografeerd door Jans.

4: Plaats 4: Plaats 4 is eveneens voor Jans. Niet alleen showfoto's maar ook actie in het land met vaste mest uitrijden en drijfmest injecteren.

5: Plaats 5: Als hekkensluiter hebben we wederom een serie oude foto's van Karel Ras. Niet alleen de landbouwfoto's scoren, zo blijkt, maar ook die van het grondverzet.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.