BEST BEKEKEN IN DECEMBER

Door Niels in Website Nieuws, dinsdag 2 januari 2018 10:00

In ons jaaroverzicht meldde we al de nummer 1 van december. Echter, er is verschuiving in de lijst! Sinds Eerste Kerstdag is er veel gekeken naar 1 serie in het bijzonder. In dit overzicht presenteren we de top 5 van best bekeken series in de laatste maand van 2017.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand december:

1: Plaats 1: We hebben een nieuwe nummer 1! Op de valreep wist de Deense fotoserie van Jacob Jan Groeneboom veel bezoekers te scoren. Uiteindelijk bedroeg het verschil met de vorige nummer 1 bijna 1.000 bezoeken.

2: Plaats 2: Niet verrassend is dat we de nummer 1 van kerst op plek 2 vinden. Het gaat om de oude foto's van André Maljaars.

3: Plaats 3: Een zonnige Flevolandse fotoserie van Jan Rijpma sluit de top 3 af. Met onder andere een dikke JD 7810 aan het stro persen en een gloednieuwe New Holland combine.

4: Plaats 4: Bezoekers jong en oud kunnen een klassieker wel waarderen. Niet gek dus dat deze fotoserie van Bart Schaap met Engelse classics op 4 eindigt.

5: Plaats 5: En als hekkensluiter wederom een serie met oude foto's. Deze keer van Bram Brouwer uit het Zeeuwse Oostkapelle.

Het is altijd leuk om te kijken naar veelgebruikte zoektermen die op Google worden ingetoetst waarna mensen op Agrifoto terecht komen. In december was het meest gebruikte zoekwoord 'Bruins Ter Apel', gevolgd door Clayson 1545 combine en Bartels Moerstraten. In de lijst staan veel bedrijfsnamen zoals: Loonbedrijf D. Ras, Van Peperstraten, Heerschap Drainage, Stavast Nieuw-Weerdinge, Koeman Dronten en Kees de Nood Waterlandkerkje.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.