BEST BEKEKEN IN NOVEMBER

Door Niels in Website Nieuws, maandag 4 december 2017 10:00

Van Bierum naar Waterlandkerkje en van Hannover naar Ter Apelkanaal. Die reis leggen we virtueel af voor deze top 5. De bezoekers van Agrifoto laten zich duidelijk niet door provincie- of landsgrenzen tegenhouden. Dat maakt dit overzicht duidelijk.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand november:

1: Plaats 1: Voor de nummer 1 van november moeten we naar het hoge noorden toe. Het bekende Bakker Bierum runt daar een schitterend bedrijf.

2: Plaats 2: Voor de nummer 2 gaan we 420 kilometer en 4 uur rijden naar het zuiden. Van Bierum naar Waterlandkerkje en omgeving, voor de foto's van Kees de Nood. Op Agrifoto kost je dat geen reistijd!

3: Plaats 3: Jong en oud kunnen beide een klassieker wel waarderen. Deze fotoserie, toepasselijk 'ode aan de klassiekers' genaamd van Bart Schaap scoorde goed.

4: Plaats 4: Voor machineliefhebbers was de Agritechnica dominant aanwezig in november. Niet zo gek dat we deze serie van Denise van der Boom dan ook op plek 4 vinden.

5: Plaats 5: Weinig top 5's gaan er voorbij waarin geen plekje voor Herman Deuling is. Als hekkensluiter deze keer met onder andere een bijzondere Agrifac bietenrooier.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.