BEST BEKEKEN IN JULI

Door Niels in Website Nieuws, woensdag 9 augustus 2017 10:00

Reportage uit het buitenland scoorde bijzonder goed gedurende juli. Daarnaast wist ook de serie van loonbedrijf Guiljam uit Hoek veel bezoekers te trekken, net als een unieke hakselaar en de nieuwe zelfrijdende CHD veldspuit in actie.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand juli:

1: Plaats 1: Buitenlandreportages doen het altijd goed. Misschien niet zo vreemd dus om deze Engelandserie op 1 te zien staan. Zeker wanneer die gemaakt is bij een akkerbouwer met 1.000 hectare!

2: Plaats 2: Loonbedrijf Guiljam uit Hoek viert dit jaar hun 75 jarig bestaan. Kees de Nood maakte een fotoreportage van hun opendag. Die vinden we op 2.

3: Plaats 3: Ook op de derde plaats een fotoserie uit Engeland. Daarin wordt een bezoek gebracht aan een aardappelteler en een biologische akkerbouwer.

4: Plaats 4: 1 machine staat centraal in deze fotoserie van Herman Deuling. De nieuwe CHD HT 160 zelfrijdende veldspuit. Die is uniek.

5: Plaats 5: Hartog Luzerne rijdt met 3 speciale hakselaars rond. 1 van die machines zien we, samen met zijn gevolg, in deze fotoserie op plek 5.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.