BEST BEKEKEN IN JUNI

Door Niels in Website Nieuws, maandag 17 juli 2017 10:00

Er is niet een lijn te trekken in de top 5 van juni. De maand is alweer halverwege maar toch publiceren we hem snel. Opendagen, shows of gewoon gras oprapen en spuiten. Alles komt voorbij en misschien is dat wel de sleutel tot succes.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand juni:

1: Plaats 1: Een internationale fotoreportage van Edwin de Jonge op plek 1 in juni. Met beelden uit Nederland, Belgiƫ, Frankrijk en Duitsland. Lekker afwisselend dus.

2: Plaats 2: Een dubbele opendag serie op 2. Zo zien we de opening van het nieuwe pand bij loonbedrijf Aarnink & Ooms en de kistenbewaring van Mts. Rampen. Vastgelegd door Erik Koolhof.

3: Plaats 3: Geen opendag maar een show op plaats drie. Een fotoserie van de Landbouwbeurs Vlagtwedde eindigt namelijk op deze plaats, vastgelegd door Herman Deuling.

4: Plaats 4: Op Facebook scoorde deze fotoserie van graswerkzaamheden en kilveren al goed. Dat is terug te zien in de statistieken. Daarom op plek 4.

5: Plaats 5: Is het de unieke 'oldtimer' spuit of de gloednieuwe Amazone tandemas veldspuit? Wie zal het zeggen. Feit is dat Kees er de 5e plaats mee scoorde.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.