BEST BEKEKEN IN MEI

Door Niels in Website Nieuws, dinsdag 6 juni 2017 10:00

Poten, poten, poten en een beetje van wat anders. Dat somt de top vijf van mei mooi op. Wat wil je ook in deze tijd van het jaar. Flevoland is populair maar voor de eerste plek moeten we toch echter naar het hoge noorden toe.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand mei:

1: Plaats 1: Een fotoserie vol pootmachines gemaakt door Herman Deuling op één deze keer. Dan blijft toch de vraag: Welke pootmachine is het meest favoriet?

2: Plaats 2: Ook op plaats twee vinden we pootmachines, maar dan gefotografeerde in de Hoeksche Waard. Bij Klompe Landbouw en Novifarm.

3: Plaats 3: En ook op nummer drie is het pootmachines wat de klok slaat. Met een bijzondere zelfbouw machine en een Grimme all in one combinatie.

4: Plaats 4: Ja hoor, ook op vier zijn het wederom aardappelpoters. Deze keer in Zeewolde en de Noordoostpolder gefotografeerde. De zusterserie van de bovenstaande reportage.

5: Plaats 5: Dat deze serie in de top 5 ging eindigen was geen verrassing. Op Facebook was er al zeer veel reactie op de unieke zelfrijdende compoststrooier, op basis van een Renault trekker.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.