BEST BEKEKEN IN JANUARI

Door Niels in Website Nieuws, vrijdag 3 februari 2017 10:00

Alweer de eerste top 5 van 2017. En een hele unieke best bekeken serie. Oude foto's doen het altijd goed onder de bezoekers en dat maakt deze ranglijst nog eens zeer duidelijk. Pas op de vijfde plek vinden we het moderne materiaal terug.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand januari:

1: Plaats 1: Series met oude foto's zijn altijd goed voor veel kijkcijfers. De eerste serie met oude dia's, genomen door Ko van Dijke in de prille Flevopolder, is geen uitzondering. De absolute nummer één in januari.

2: Plaats 2: Ook op de tweede plek vinden we een fotoserie gemaakt door Ko van Dijke. In de jaren 70 wel te verstaan. Met foto's van een ploeg- en hooibouwdemonstratie in Flevoland.

3: Plaats 3: Deel één en deel drie staan op bovenstaande plekken. Het ontbrekende deel mag dan ook niet missen! Die vinden we op de derde plek met een nipt verschil. Een clean sweep voor Ko van Dijke.

4: Plaats 4: En ook op plek vier vinden we, jawel, oude foto's. Deze keer een serie van Corné Goedhart uit Zeeland met van alles wat. Zeker zo interessant.

5: Plaats 5: Draait het dan alleen om oude foto's? Nee, op plek vijf vinden we ook nog een serie met 'actuele' beelden. Tenminste, gemaakt op 5 november. Van een Fendt op rupsen en wortels rooien bijvoorbeeld.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.