PRETTIGE FEESTDAGEN EN EEN GEZOND 2017!

Door Niels in Website Nieuws, zaterdag 24 december 2016 10:00

Het team van Agrifoto wenst alle bezoekers en fotografen hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2017. Het afgelopen jaar is voor ons als website en team een bijzonder jaar geweest met hoogte- en dieptepunten. Ook volgend jaar staan wij voor jullie klaar!
Het team van Agrifoto.nl wenst alle bezoekers en fotografen hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2017. Het afgelopen jaar is voor ons als website en team een bijzonder jaar geweest. Met hoogtepunt; zoals prachtige fotoreportages en goede bezoekerscijfers op de website en sociale media, maar ook met een dieptepunt zoals het verlies van onze geliefde fotograaf en vriend Ben van Oosterhout.

Het is bijzonder en mooi om te zien dat in het huidige 'internetlandschap' Agrifoto inmiddels tot een vaste waarde mag worden gerekend binnen online agrarisch Nederland. Sociale media en fotosites komen en gaan. Inmiddels gaat Agrifoto zijn twaalfde levensjaar in. In die tijd hebben we onze 'community' alleen maar zien groeien. Vandaag de dag speelt ook Facebook een zeer belangrijke rol. Sociale media en Agrifoto kunnen prima naast elkaar bestaan, zo is gebleken.

Dit alles was niet mogelijk zonder jullie, de bezoekers en gastfotografen. Daarvoor willen we jullie hartelijk danken!

De top 12 van best bekeken fotoreportages in 2016:

Januari:
Het is bekend dat oude foto's enorm populair zijn onder onze jonge en oude bezoekers. In januari stond een prachtige reportage van Peter Tresonie op plek één.
Februari:
Het was dan wel februari, op één in die maand een serie van eind oktober 2015. Een Claas hakselaar op rupsen en enkele mooie MF's aan het bollen planten.
Maart:
Ook in maart stonden er oude foto's bovenaan. Deze keer een gemengde serie van Arend Bakker met foto's van loonbedrijf Kurstjens uit Grubbenvorst en Maris uit Dronten.
April:
Ook in april vinden we oude foto's op plek één. Deze keer van mechanisatiebedrijf Riemens uit Zeeland. Uiteraard met bietenrooitechniek!
Mei:
John Deere's aan het werk in Noord-Holland en een imposante Fendt 936 Vario op rupsen aan het luzerne zaaien zagen we in mei.
Juni:
'Zomaar' een fotoserie van Ben van Oosterhout op één. Rondje rijden op de scooter, fotograferen wat er voor de lens kwam en een mooie reportage maken van hoe druk het in de polder was. Nieuw en oud, groot of klein het maakte Ben niet uit. En dat maakte het zo mooi. In juni op één.
Juli:
Van Noord-Holland naar Noord-Groningen in juni en wederom rupsen. Onder andere een Steyr 6230 CVT op rupsen en een unieke Zetor trike in actie bij akkerbouwbedrijf Van Os.
Augustus:
Meer exotische machines in augustus met een Fendt combine en een Case IH Axial-Flow, gefotografeerd door Herman Deuling.
September:
Diepploegen, een Dewulf bunkerrooier en een zelfbouw zwadrooier. Van alles wat in deze Flevolandse serie van Erik Koolhof die we in september op één vonden.
Oktober:
Nederland telt een aantal bekende en imposante landbouwbedrijf. Landgoed Scholtenszathe is zo'n bedrijf. Deze fotoreportage van Herman Deuling was dan ook goed voor zeer veel kijkers in die maand.
November:
Bezoekers van Agrifoto waarderen niet alleen het 1:1 materiaal maar ook trekkers op schaal. Dat blijkt wel uit de nummer één van november met de LCN landbouwminiaturenbeurs bovenaan in de ranglijst.
December:
We begonnen het jaar met oude foto's en sluiten het jaar af met oude foto's. In de laatste maand een prachtige serie van Marc Verplanke bovenaan de lijst.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter en Facebook.

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

comment Door Gerrit57 op zaterdag 24 december 2016 11:16 quote
Jullie ook zeer mooie kerstdagen en vooral een gezond 2017...

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.