BEST BEKEKEN IN NOVEMBER

Door Niels in Website Nieuws, dinsdag 6 december 2016 10:00

Geen grote glimmende trekkers en machines maar juist miniatuurexemplaren konden de bezoekers in november het meest bekoren. Dat blijkt uit onze top vijf. Noord-Nederland is populair met twee reportages maar, Flevoland en Zuid-Holland doen ook mee.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand november:

1: Plaats 1: Op plek één deze keer geen enorme landbouwmachines maar juist kleine exemplaren. Bij voorkeur in schaal 1/32. Een fotoserie van de landbouwminiaturenbeurs in Zwolle staat namelijk op één, gemaakt door Denise van der Boom.

2: Plaats 2: Voor de tweede plaats gaan we naar het noorden toe. Mooi rood is niet lelijk en ook een vleugje Fendt-groen vind je in deze serie.

3: Plaats 3: En ook de derde plaats komt van Herman. Met onder andere een indrukwekkende John Deere kniktrekker en een nieuwe AVR Puma 3 rooier.

4: Plaats 4: Achteruit uienladen, een overlaadwagen op rupsen of een grote Lemken zaaicombinatie. Allemaal te zien in deze serie op plek vier.

5: Plaats 5: Ondiep ploegen, beter bekend als eco-ploegen, is hot, hip and happening. De nieuwe Ovlac ploeg uit Spanje vinden we op plaats vijf.


Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.