BEST BEKEKEN IN SEPTEMBER

Door Niels in Website Nieuws, dinsdag 11 oktober 2016 10:00

Flevoland lijkt populair in de top vijf van september. Deze provincie komt namelijk driemaal terug in de vijf best bekeken fotoseries. Onder andere het diepploegen, voorraadrooien van pootgoed, de oogst van uien en ATH beurs. Maar, Zeeland en Groningen zijn tevens vertegenwoordigd.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand september:

1: Plaats 1: Een zonnige Flevolandse fotoserie vinden we deze keer op een. Is het Van Werven aan het diepploegen of misschien toch de bijzondere zelfbouw voorraadrooier? Erik Koolhof haalde er de nummer één mee.

2: Plaats 2: Nipt eronder komt deze Zeeuwse serie van Kees de Nood met beelden van Zeeuws Vlaanderen. Van het uien rooien of kolven plukken bijvoorbeeld. Een bijzonder gezicht

3: Plaats 3: Op drie vinden we een fotoserie van de ATH Beurs. Voor de thuisblijvers of bezoekers die het toch nog eens rustig willen bekijken?

4: Plaats 4: Een fotoserie die volledig is gewijd aan de oogst van vezelhennep op deze plek. Met harken door twee combinaties en persen door maar liefst vijf machines.

5: Plaats 5: Erik Koolhof vonden we op één en ook op vijf komt hij terug. Wederom een Flevolandse serie maar nu met de oogst van uien in beeld in al zijn facetten.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.