BEST BEKEKEN IN JULI

Door Niels in Website Nieuws, vrijdag 5 augustus 2016 10:00

De top vijf van de afgelopen julimaand gaat alle kanten op. Van Noord-Groningen tot Zuid-Zeeland en van oldtimers tot het allernieuwste spul. Alles blijkt jullie, de lezers, wel te kunnen bekoren als we er de statistieken op naslaan.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand juli:

1: Plaats 1: Zou het de locatie van de foto's zijn of de dikke Steyr op rupsen die deze serie zo populair maakte afgelopen maand? Hij staat in ieder geval op één.

2: Plaats 2: Een bezoek aan oldtimerliefhebbers en verzamelaars deed het duidelijk goed in onze top vijf. Kees de Nood fotografeerde onder andere een mooie Fendt met veldspuit.

3: Plaats 3: Oude foto's zien we normaal vooral in de wintermaanden maar voor één keer ook in juli. Deze oude foto's van Bolinder-Munktell combines in de KMWP deden het ook erg goed.

4: Plaats 4: Helemaal aan het begin van juli werd deze verzamelserie van 'Tractorspotter' Martijn Keulemans geplaatst. Met allerlei foto's uit het voorjaar.

5: Plaats 5: En op vijf een fotoserie uit West-Brabant met hakselaars in actie en ook het opladen van plantuien, gemaakt door Ben van Oosterhout.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.