BEST BEKEKEN IN MEI

Door Niels in Website Nieuws, maandag 6 juni 2016 10:00

We zijn alweer enkele dagen in de nieuwe maand bezig maar jullie hebben van ons het overzicht van mei nog tegoed! Met de oude foto's terug in de doos gaat het om landwerk. Groot, bijzonder en afwijkend dat scoort. Dat blijkt maar weer eens goed.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand mei:

1: Plaats 1: Een fotoserie gemaakt in Noord-Holland deze keer bovenaan in de ranglijst. Naast twee JD's in de bieten zien we in Lelystad een Fendt op rupsen aan het zaaien.

2: Plaats 2: De fotoseries van Ben worden altijd goed bekeken en zijn vaak goed voor een top 5 notering. Zo ook deze serie die hij op 21 april in West-Brabant maakte.

3: Plaats 3: En een plekje lager komen we eveneens een serie van Ben tegen. Deze keer van 22 april, een dag later dus, met eveneens veel pootwerkzaamheden.

4: Plaats 4: Imposant materiaal scoort. Dat is zeker. Niet verwonderlijk dus dat deze foto's van Herman Deuling, met een Claas Xerion 4000 in actie, het goed deden.

5: Plaats 5: En op vijf eens een vrouwelijke fotografe: Jennifer Schutte. Haar mooie serie van akkerbouwbedrijf De Zeeuw aan het poten met 2 zwarte Fendt's deed het eveneens erg goed!

Dan is het ook altijd leuk om te kijken naar de meestgebruikte zoektermen die worden gebruikt om Agrifoto te bereiken. Zo leverde de zoekterm 'Van der Velde in Oost-Duitsland' in een maand tijd 151 bezoekers op. Andere veel gebruikte termen zijn onder andere: Lemken Kompaktor, Trekkerjas, Quattro maishakselaar, W├╝hlmaus 2411 S, uien Gebr. de Zeeuw, DDR Agrar, GL 38 T, landbouwfilmpjes jaren 70, all in one pootmachine, Wilhelminapolder Ford, zwenkploeg en Allis-Chalmers FD3.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.