BEST BEKEKEN IN APRIL

Door Niels in Website Nieuws, maandag 2 mei 2016 10:00

Na een maandje verzaken deze keer weer een top 5 met best bekeken series. Wederom zijn het de oude foto's die goed scoren. Tot zover geen verassing. Maar, ook enkele grote en indrukwekkende kniktrekkers en trekkers op rupsen scoren goed.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand april:

1: Plaats 1: Ook in april hadden we nog een paar mooie oude series in petto. Geen verassing dus dat deze mooie foto's van mechanisatiebedrijf Riemens de nummer een positie hebben behaald.

2: Plaats 2: Twee zeer imposante machines in deze tweede serie, beide van loonbedrijf H. van Oosten. Eerst een Case IH Steiger 400 in de mest en vervolgens een Vervaet Hydro Trike XL II.

3: Plaats 3: Een nieuwe serie uit West-Brabant werd goed ontvangen door de bezoekers. De serie van begin april, die Ben van Oosterhout maakte, eindigt op drie.

4: Plaats 4: Ook op plek vier vinden we oude foto's. Deze keer een prachtige serie van Benno Rijpma met foto's uit Flevoland en Hongarije.

5: Plaats 5: En op de vijfde plek eveneens een zeer indrukwekkende combinatie. Een Fendt 936 op rupsen aan het land klaarleggen met een unieke zaaibedbereider in Lelystad.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.