BEST BEKEKEN IN FEBRUARI

Door Niels in Website Nieuws, dinsdag 1 maart 2016 10:00

Februari leverde ons een extra dag op. Meer mogelijkheden dus om fotoseries te bekijken. Uiteraard vinden we foto's uit de oude doos terug deze keer maar ook de foto's van afgelopen herfst konden jullie als bestsellers bekoren.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand februari:

1: Plaats 1: Een zonnige serie van 31 oktober in de Noordoostpolder vinden we deze keer op één. Met een bijzondere Claas op rupsen en twee mooie MF trekkers aan het ploegen en bollen planten.

2: Plaats 2: Iets heel anders op de nummer twee. Namelijk; een serie over het sorteren van pootaardappelen bij Gebr. de Zeeuw in Emmeloord. Die viel duidelijk in de smaak bij jullie.

3: Plaats 3: Zoals we weten scoren oude foto's altijd goed. Zo ook deze serie van familie Van Tilbeurgh uit Oud-Vossemeer met veel blauw. Zowel Ford als New Holland.

4: Plaats 4: Voor de nummer vier moeten we naar Oost-Duitsland toe. Jans Eising werkte daar afgelopen herfst in de oogst van aardappelen en maïs. Dat leverde mooie foto's op.

5: Plaats 5: Een mooie zonnige serie zien we op vijf gemaakt door Ben van Oosterhout in West-Brabant. Onder andere van een prachtige JD en Kverneland ploegcombinatie.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.