BEST BEKEKEN IN JANUARI

Door Niels in Website Nieuws, maandag 8 februari 2016 10:00

Op de valreep hebben jullie nog de top 5 van januari van ons tegoed. We hebben weer prachtige oude fotoseries gezien en die domineren de ranglijst dan ook. Drie oude fotoseries zien we voorbijkomen. Bij de nieuwe foto's zijn het vooral machines op rupsen die overheersen.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand januari:

1: Plaats 1: Hoe kan het ook anders. Oude foto's blijven mateloos populair en het is dus geen verassing dat de eerste serie van Peter Tresonie met stip op één staat.

2: Plaats 2: En ook op plek twee vinden we oude foto's. Deze keer een schitterende, unieke en zeer oude fotoserie van de familie Janse uit het Zeeuwse Wolphaartsdijk.

3: Plaats 3: 'Nieuwe' foto's op plek drie met veel rupsvoertuigen op drie. Een Claas Jaguar op rupsen, MF op rupsen aan het bollen planten en een mooie ploegcombi in de NOP.

4: Plaats 4: Op vier vinden we de tweede serie met oude foto's van de familie Janse. Wederom met prachtige beelden van onder andere ook grondverzet en drainagewerk.

5: Plaats 5: En ook op vijf vinden we moderne foto's terug. Onder andere twee imposante overlaadwagens op rupsen van ERF en een Steyr op rupsen aan het ploegen.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.