BEST BEKEKEN IN OKTOBER

Door Niels in Website Nieuws, zaterdag 7 november 2015 10:00

Foto's uit Zeeland én uit Groningen bleken het meest populair tijdens deze top 5 over oktober. Maar, ook Flevoland wordt niet vergeten. De top vijf is een mooie mix van zomerse werkzaamheden en de herfstklussen in aardappelen, uien, peen en meer.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand oktober:

1: Plaats 1: Een fotoreportage uit Zeeuws Vlaanderen, gemaakt door Kees de Nood, vinden we deze keer op één. Daarin een bijzondere uienrooier, bietenrooier, quinoa dorsen en bruine bonen oogsten.

2: Plaats 2: Op twee zien we een andere vaste fotograaf; Herman Deuling. Met een Grimme in de wortelen, een unieke hennep oogstmachine en 2x aardappelrooien met Grimme.

3: Plaats 3: Luchtfoto's zijn altijd prachtig om te zien. Zo ook deze serie van Maarten Janse, toen hij de KMWP vanuit de lucht fotografeerde tijdens het aardappelrooien.

4: Plaats 4: Terug naar de zomer met deze serie op plek vier van 22 augustus. We zien onder ander een aantal klassieke John Deere's.

5: Plaats 5: Wederom een serie van Herman op vijf, genomen bij één bedrijf: Aardappelbedrijf Mencke. Op één perceel zagen we twee vier rijïge voorraadrooiers en een Varitron in actie.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.