BEST BEKEKEN IN SEPTEMBER

Door Niels in Website Nieuws, zaterdag 3 oktober 2015 10:00

De maand september is alweer voorbij gevlogen. Dat betekent een nieuwe top 5 met best bekeken series. Vaste fotografen Herman Deuling (1 en 5) en Ben van Oosterhout (2 en 3) zien we veel terug deze keer. Ook de foto's van Potato Europe bleken populair.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand september:

1: Plaats 1: Met een verschil van 10 bezoeken op de tweede plek deze fotoserie van Herman Deuling bovenaan in september. Heeft de dikke Lemken spuit daarvoor gezorgd of het opladen van uien?

2: Plaats 2: Op twee een zomerse serie uit de augustusmaand, gemaakt door Ben van Oosterhout. We zien het tarwe dorsen en opladen van uien met een Krakei zelfrijder.

3: Plaats 3: En ook op drie vinden we de foto's van Ben terug. Wederom dorsen van tarwe en ander zomers werk. Gemaakt in de Hoeksche Waard.

4: Plaats 4: En op plaats vier een reportage van Potato Europe. Het Europese aardappelevenement dat ieder jaar in een ander land plaatsvindt. Editie 2015 in België.

5: Plaats 5: En op plek vijf wederom een reportage gemaakt door Herman Deuling. Een mooie Ploeger aan het wortels rooien en spuitwerk in de aardappelen is wat we zien.

En dan weer eens een lijstje met de meest gebruikte zoektermen voor Agrifoto. Dat zijn: Coen Brooshooft, Pension in de buurt van Tarthun Oost-Duitsland, Schlüter Treffen 2015, De Jager Agri, molploeg, Beco kiepers De Zeeuw, Ecoploeg, MF prairie monster, vastgereden aardappelrooier en (not set).

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.