BEST BEKEKEN IN AUGUSTUS

Door Niels in Website Nieuws, donderdag 10 september 2015 10:00

De top 5 van augustus hadden jullie nog van ons tegoed. Bovenaan vinden we deze keer foto's uit de Hoeksche Waard en Brabant. Voor de nummer twee en drie moeten we naar Flevoland en Groningen toe. Die twee provincies nemen beide twee plekken in beslag.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand augustus:

1: Plaats 1: Op één in augustus is het eerste deel van een flinke fotoreportage die Ben van Oosterhout op 3 augustus maakte. We zien hakselen, oprapen, rooien en dorsen in Brabant en de Hoeksche Waard.

2: Plaats 2: Voor de nummer twee moeten we naar Flevoland toe. Daar zien we Jan Bakker actief in de mest, een gloednieuwe JD rupstrekker groenbemester zaaien en nog enkele andere werkzaamheden.

3: Plaats 3: Op plek drie wederom een andere hoek van Nederland; Groningen. In deze serie van Herman Deuling zien we het gras maaien en twee Claas combines aan het dorsen.

4: Plaats 4: En ook op plek vier staat Herman Deuling met een reportage. We zien nieuwe en oude combines in actie en een Amac die uitjes aan het rooien is.

5: Plaats 5: Voor de nummer vijf moeten we weer in Flevoland zijn. In deze serie legde Erik Koolhof het zaaien van groenbemester vast en een Claas Lexion 600 aan het dorsen.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.