BEST BEKEKEN IN JUNI

Door Niels in Website Nieuws, maandag 6 juli 2015 10:00

Na een maandje verzaakt te hebben vinden jullie hier nog net op het nippertje de top 5 van de maand juni. Welke series werden door jullie het meeste bekeken. Daaruit blijkt de eerste deze keer erg breed te liggen. Van het gras tot het poten of een veiling in Duitsland.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand juni:

1: Plaats 1: Een Groningse fotoserie van Herman Deuling deze keer op één. Met foto's van het gras maaien, schudden en harken. Daarvoor worden soms hele brede machines gebruikt.

2: Plaats 2: Ook op twee een fotoserie van Herman. Deze keer genomen op de machineveiling van Agravis en Ritchie Bros in Duitsland.

3: Plaats 3: Op drie onze andere vaste fotograaf Ben van Oosterhout met een serie genomen op 14 april. We zien vooral veel aardappelpoters in Brabant aan het werk.

4: Plaats 4: Ook aardappelpoters op de vierde plek. Eerst aan het werk in Noord-Holland en vervolgens een Fendt team in Lelystad.

5: Plaats 5: En op vijf een verzamelserie van Niels Verhoeven met allemaal foto's van het bedrijf waar hij werkt: Akkerbouw- en loonbedrijf H. van Wijgerden uit Andel.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.