BEST BEKEKEN IN APRIL

Door Niels in Website Nieuws, dinsdag 5 mei 2015 10:00

Onze Flevolandse bezoekers hebben afgelopen maand flink wat geklikt op Agrifoto. Drie fotoseries uit die provincie staan namelijk deze keer in de top vijf. Op één vinden we een buitenlandse reportage uit Spanje en op twee dik mest materiaal uit Groningen.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand april:

1: Plaats 1: Een buitenlandse fotoserie gastfoto's vinden we op één in april. En dat gebeurt niet vaak. Het betreft een reportage van de verlate bietenoogst in Spanje, die verre van soepel verliep.

2: Plaats 2: Op twee een reportage die Herman Deuling op 23 en 24 maart maakte. We zien twee dikke Fendt's met Veenhuis drie assers aan het mest injecteren.

3: Plaats 3: Op drie een voorjaarsserie van het werk in Flevoland. Land klaarmaken, uien zaaien, rollen met een oldtimer en mest injecteren.

4: Plaats 4: Ook op vier een Flevolandse voorjaarsreportage. Deze keer met foto's uit de Noordoostpolder waar eveneens land werd klaargelegd en gezaaid, met oud en nieuw spul.

5: Plaats 5: En op nummer vijf óók een Flevolandse serie. Een bijzondere rupsstrooier aan het werk met een Challenger ervoor en een indrukwekkende Steyr pootcombinatie.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.