BEST BEKEKEN IN MAART

Door Niels in Website Nieuws, zaterdag 4 april 2015 10:00

Het kan nog net, een top vijf van afgelopen maand met de best bekeken series. Het is een bijzondere ranglijst geworden want, op één uitzondering na bestaat hij volledig uit series met oude foto's. Van de families Van Zielst, Van der Eijk en Paridaen.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand maart:

1: Plaats 1: Vaste bezoekers van de top 5 weten dat oude foto's altijd het beste worden bekeken. Geen verassing dus deze keer op één. De Amac ZR historie van Maarten van Zielst.

2: Plaats 2: En ook op twee vinden we oude foto's. Deze keer uit de jaren 80, van de familie Van der Eijk op hun bedrijf in Zuid-Holland.

3: Plaats 3: En op drie vinden we... oude foto's! Deze keer een reportage van loonbedrijf Paridaen met prachtige plaatjes uit Zeeuws-Vlaanderen.

4: Plaats 4: Van de ene oude serie naar de andere, op vier vinden we wederom de familie van der Eijk. Deze keer met het tweede deel van hun oude serie.

5: Plaats 5: Bestaat de top 5 dan helemaal uit oude foto's? Nee! Op de nummer vijf vinden we foto's van de opendag bij Harrysfarm in Swifterbant.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.