BEST BEKEKEN IN FEBRUARI

Door Niels in Website Nieuws, maandag 2 maart 2015 10:00

De eerste en tweede plaats van de top vijf van februari wordt stevig ingenomen door twee series met oude foto's van de familie Gielen en Kruijthoff. Dit onderwerp blijft toch enorm populair. Verder blijken ook de Duitse fotoseries uit Oost-Duitsland erg populair.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand februari:

1: Plaats 1: Met stip op één in de top vijf van februari is deze oude fotoserie van de familie Gielen met allemaal foto's uit Flevoland, genomen in de jaren 50.

2: Plaats 2: Ook op plek twee vinden we een serie oude foto's. Deze keer ingezonden door de familie Kruijthoff over hun akkerbouwbedrijf in Zuid-Holland.

3: Plaats 3: Actiefoto's uit januari op de bevroren en besneeuwde bodem in deze fotoserie van Herman Deuling op drie. Zo zien we het versnipperen van bomen en aardappelen afleveren.

4: Plaats 4: Voor de vierde serie moeten we naar Duitsland toe. Vorig jaar zomer maakte Georg Oeding een mooie reportage op het Nederlandse akkerbouwbedrijf Van der Velde. Ook zien dikke maïstrucks in actie.

5: Plaats 5: Ook op plek vijf een Duitse serie van Georg Oeding en wederom genomen bij Van der Velde in Oost-Duitsland met mest injecteren en aardappelen rooien.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.