BEST BEKEKEN IN JANUARI

Door Niels in Website Nieuws, maandag 2 februari 2015 10:00

De eerste maand van het nieuwe jaar is inmiddels alweer voorbij. Traditiegetrouw is de winter goed voor veel foto's uit de oude doos. Die vinden we dan ook op drie plaatsen in deze top vijf terug. Verder zien we een serie van herfst 2014 en bovenaan een verzamelreportage van een jong loonbedrijf.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand januari:

1: Plaats 1: Wie van Case IH trekkers houd zit goed met de nummer één van januari. Dat werd namelijk de fotoserie van Niek van der Ven met zijn prille nieuwe loonbedrijf in Brabant.

2: Plaats 2: Op twee een serie met oude foto's, ingestuurd door Erik Koolhof. We zien wat bijzondere beelden, onder andere van de trekker export vanuit Flevoland.

3: Plaats 3: En ook op de derde plaats vinden we een fotoserie van Erik Koolhof terug. Deze keer met oude foto's uit de Amerikaanse staat Iowa.

4: Plaats 4: En ook op de vierde plaats vinden we foto's uit de oude doos. Deze zijn genomen door Jan Rijpma in Dronten en omgeving. We zien allerlei werkzaamheden op zijn akkerbouwbedrijf.

5: Plaats 5: En op nummertje vijf toch nog een serie met beelden van 2014. In deze serie van 25 oktober zien we het bieten rooien, ploegen en kopeggen in één werkgang en bollen planten met een gloednieuwe MF op rupsen.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

comment Door Rijpma op maandag 2 februari 2015 16:48 quote
Leuk om in de top 5 te staan, ik ben benieuwd hoeveel kijkers ik er dan op mijn serie foto's zijn geweest. Is dat per inzender te zien? gr Jan.
comment Door Niels (Administrator) op maandag 2 februari 2015 17:12 quote
Ik heb je een mail gestuurd Jan.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.