BEST BEKEKEN IN 2014

Door Niels in Website Nieuws, donderdag 1 januari 2015 08:00

Deze keer eens geen top vijf met de beste bekeken series uit een maand maar uit een geheel jaar. Want, wat waren ook alweer de best bekeken fotoserie van het afgelopen jaar? We hebben ze voor jullie op een rijtje gezet. En daarbij domineren de oude foto's behoorlijk.
De top twaalf van het jaar 2014:

1: Januari:
In de wintermaanden proberen we zoveel mogelijk oude foto's te plaatsen. Ook Jurgen Siebring uit Drenthe stuurde een serie in van hun akkerbouwbedrijf. In januari 2014 goed voor een eerste plaats.

2: Februari:
Ook in februari vonden we oude foto's op de eerste plaats. Deze keer genomen door Ben van Oosterhout eind jaren 90 bij akkerbouw- en loonbedrijf H. van Wijgerden in Andel.

3: Maart:
In maart zien we op één een mooie voorjaarsserie van Agrifoto-fotograaf Ernst-Jan de Vries, genomen in de Veenkoloniën.

4: April:
Ook in april zagen we Ernst-Jan op één staan. Deze keer met een serie genomen op Landgoed Scholtenszathe. Het aardappels poten is daar een heel circus.

5: Mei:
Ben van Oosterhout scoorde in de meimaand met zijn voorjaarsserie een eerste plaats. Die schoot hij op het eiland De Hoeksche Waard.

6: Juni:
Ook in juni plaatse we nog een oude fotoserie en wel een van loonbedrijf Jimmink. Direct zorgde dat voor een eerste plaats in onze notering voor die maand.

7: Juli:
In juli 2014 waren we de top 5 vergeten en is er dus geen notering gemaakt. Daarom maar de nummer één van 2013 op die plek. En dat is, wederom, een serie van vroeger genomen op groot landbouwbedrijf de ABH door Martijn Keulemans.

8: Augustus:
Voor de nummer één van augustus gaan we helemaal naar Zeeuws-Vlaanderen toe. Daar schoot Kees de Nood deze oogstserie van het dorsen met oude combines.

9: September:
Een dikke New Holland T8.420 Blue Power, uniek in Nederland, vonden we in september op de eerste plaats. Zo'n combinatie, met een flinke drie asser erachter, trekt natuurlijk de aandacht.

10: Oktober:
Ieder jaar wordt bij melkveebedrijf Van Bakel in Vredepeel een hakseldag georganiseerd. Zo ook afgelopen herfst. Erik Koolhof maakte de 'winnende' fotoserie van oktober op die locatie.

11: November:
Grote trekkers, combines, hakselaars en machines vonden we in november. Echter, allemaal op schaal nagebouwd. Toen stond namelijk een serie van de LCN beurs, gemaakt door Denise Gielen, op één.

12: December:
Oude foto's zijn altijd goed voor een hoge notering in onze maandelijks ranglijst. Niet heel verwonderlijk dus dat in december een oude serie van Piet Koopman op één staat, van loonbedrijf Wielaard.

Ben je nu toch benieuwd wat de nummers twee tot en met vier waren afgelopen maand? Dat zijn de series van loonbedrijf De Waard, Herman Deuling, Michiel Jakobs en Bram van Houdt.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.