BEST BEKEKEN IN NOVEMBER

Door Niels in Website Nieuws, dinsdag 2 december 2014 10:00

Het hoeven niet altijd grote dikke trekkers en rooimachines te zijn voor onze bezoekers. Dat wijst de nummer één wel uit van afgelopen maand. Verder zien we uiteraard wel grote machines tijdens de afgelopen herfst. Of het nu Groningen is, Flevoland, Zuid-Holland of Brabant. Alles wordt goed bekeken.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand november:

1: Plaats 1: Dat Agrifoto bezoekers ook van kleine trekkers houden blijkt wel uit de nummer één van deze maand. Dat is namelijk een serie van de miniaturenbeurs in Zwolle, genomen door Denise Gielen.

2: Plaats 2: Een mooie herfstserie vinden we op twee en wel een genomen door Herman Deuling. Met foto's van de maïs- en aardappeloogst in de Veenkoloniën.

3: Plaats 3: Een zonnige serie van 18 september j.l staat op drie. Met een aantal opvallende ploegers zoals Van Werven aan het diepploegen en een JD rups met zeven schaar.

4: Plaats 4: Aardappelen en suikerbieten zijn een goede combinatie. Dat blijkt uit de nummer vier deze keer. De aardappelen komen uit de Hoeksche Waard en de bieten uit Brabant. Foto's van Ben van Oosterhout.

5: Plaats 5: Bepaalde bedrijven zijn altijd goed voor veel bezoekers. Zo ook deze serie van akkerbouwbedrijf Gebr. de Zeeuw. We zien de pootgoed oogst en verwerking op hun bedrijf in beeld.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurt? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.