BEST BEKEKEN IN MEI

Door Niels in Website Nieuws, donderdag 5 juni 2014 10:00

De locatie van een fotoserie heeft altijd grote invloed op de populariteit. Dat bleek ook weer afgelopen maand. Zo doet een serie uit Rusland het zeer goed en ook de Hoeksche Waard en Noord-Brabant blijken populair. Groningen en België vinden we eveneens terug.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand mei:

1: Plaats 1: Op één vinden we in dit overzicht een serie van Ben van Oosterhout. Hij nam hem in de Hoeksche Waard waar veel aardappelen werden aangefreesd.

2: Plaats 2: Foto's uit het buitenland doen het altijd goed. Zo ook deze bijzondere Russische serie die we van Miedema kregen. Twee achtrijïge machines op één perceel in actie.

3: Plaats 3: Op plek drie vinden we het vervolg van de nummer één terug. Wederom foto's uit Zuid-Holland maar ook akkerbouw- en veehouderij actie in West-Brabant.

4: Plaats 4: Actie in het noordelijke gras zien we op plaats vier met deze mooie fotoserie van Ernst-Jan de Vries.

5: Plaats 5: En op nummer vijf vinden we deze keer foto's uit België, ingestuurd door Ibe Sanders en genomen op de opendag van loonbedrijf Bart Sprangers.

Veelgebruikte zoekworden blijven ook altijd interessant. Vooral agrarische bedrijven zijn populair als: Akkerbouwbedrijf Straver, Henk Thole, loonbedrijf Van Eijck, loonbedrijf Hermans en loonbedrijf Kools. Daarnaast zijn ook machines als Peecon kipper, Amac kistenrooier, kappenspuit en combirol veelgezocht.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter. Vergeet ons niet te liken op Facebook!

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurd? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.