BEST BEKEKEN IN OKTOBER

Door Niels in Website Nieuws, dinsdag 1 november 2011 12:00

Natuurlijk vooral veel herfstwerk in de top vijf van oktober. Zo neemt het hakselen van mais een tweede plaats in en het opladen van uien, rooien van aardappelen en suikerbieten plek nummer drie, vier en vijf. Bovenaan zien we deze keer een echte misser van de maand.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand oktober:

1: Missers doen het altijd goed. Deze foto's van Bartele Holtrop, waarbij een John Deere goed verzakt zit, staat op plek een.

2: Op plaats twee vinden we foto's van het maishakselen bij Van Bakel in Vredepeel. En dat gebeurde op een speciale zondag met enkele oldtimers én de eigen Jaguar. Bas Janssen maakte de foto's.

3: Nog meer hakselactiviteiten, en ook de laatste dag van het mest uitrijden, op 15 september. Ben fotografeerde allerhande actie in Brabant.

4: Ook de volgende fotoserie, eveneens van 15 september, deed het goed. Zo wordt er ondere andere aardappels gerooid met 3 rooiers op één perceel.

5: En op de vijfde plaats vinden we eveneens een fotoserie van Ben. Deze keer van een dag eerder en zien we vooral foto's van het bieten rooien en uien opladen.

En dan nog de trending zoektermen voor Agrifoto. Deze keer zijn dat Grimme SF 300-15, Westerhof Woldendorp en Deddens Nieuw Dordrecht. Bav kipper staat op plek 17, Busatis maaibalk op 23 en platte wagen op 39.


Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter

Zelf foto's insturen? Mail ze door naar info@agrifoto.nl. Hoe je foto's verkleind en opstuurd? Dat kun je hier vinden.

REACTIES

comment Door ErnstJan (Crewlid) op dinsdag 1 november 2011 20:11 quote
Op die SF 300-15 heb ik ook nog lopen zoeken, ik zag eentje staan zondag. Is dat een soort nulserie van de Tectron ofzo?
comment Door Niels (Administrator) op dinsdag 1 november 2011 20:24 quote
Nee gewoon de voorloper van de Tectron. Grimme is die gaan maken in 98 of 99? Volgens mij heeft er maar een gelopen in Nederland, bij Nobel. Nu draait die in de Veenkoloniën ergens dacht ik.
comment Door ErnstJan (Crewlid) op woensdag 2 november 2011 00:43 quote
Ja dat klopt, ernaast stond een Varitron 270 dus ik ga er van uit dat hij bij Deddens in Nieuw-Dordrecht draait

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.