HIER ' />

MAIS DVD 2010

Door Niels in Website Nieuws, woensdag 29 december 2010 14:21

Het afgelopen maïsseizoen, die van 2010, is er een die als zeer bijzonder in de boeken zal gaan. Tijdens de afgelopen herfstmaanden bezocht Jens Kusters maarliefst 33 bedrijven in het Zuiden van Nederland en het Noorden van België om deze op film vast te leggen. Deze dvd, bestaande uit drie disc's van ieder een uur, is nu via Agrifoto te bestellen. Dat kan HIER
Het afgelopen maïsseizoen, die van 2010, is er een die als zeer bijzonder in de boeken zal gaan. Vooral het staartje van de oogst was een van de natste die we in jaren hebben gekend. Tijdens de herfstmaanden bezocht Jens Kusters maarliefst drieëndertig veehouderij- en loonbedrijf in het Zuiden van Nederland en het Noorden van België. Zo komen alle hakselaars van de meeste bekende merken als; Claas, John Deere, New Holland en Krone aan bod tezamen met een breed scala aan trekkers, shovels en werktuigen.

De dvd bestaat uit drie disc's met ieder een uur aan filmmateriaal. De prijs bedraagt in totaal € 25,00 inclusief verzendkosten binnen Nederland en België. Klik hier om naar naar de trailer en het bestelformulier toe te gaan.

image

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.