BEST BEKEKEN IN NOVEMBER

Door Niels in Website Nieuws, donderdag 2 december 2010 15:35

Inmiddels is er alweer een maand om. Mooi tijd om even een kort overzicht te maken van alle fotoseries. Wat waren de meest populaire fotoseries gedurende de maand november? Dat bij nat weer veel boeren op AF kijken blijkt wel weer. Het bezoekers aantal lag gemiddeld 25% hoger.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand november:

1: Herfstfoto's Ben van Oosterhout

2: Aardappels rooien met Chris Konings

3: Nog meer herfst met Ben

4: Mais hakselen met Bas Janssen

5 Nog meer aardappels rooien met Chris Konings

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter

REACTIES

comment Door awiebo op donderdag 2 december 2010 17:16 quote
voor mij nummer 5, de serie van Chris Konings bij Gert Klapwijk.
Sowieso zijn de series van chris konings interessant. Een kijkje achter de schermen.
Maar in het algemeen is agrifoto een mooie site, regelmatig geupdate, fotoseries van grote kwaliteit en ook van grote kwantiteit.

ga zo door, kom hier met plezier.
comment Door Niels (Administrator) op donderdag 2 december 2010 17:38 quote
Bedankt voor je reactie Awiebo. Je zegt 'over het algemeen'. Wat kan er volgens jou nog beter op deze website?
comment Door Co op donderdag 2 december 2010 18:30 quote
Ik vind het een goede site. Maar er zijn wel verbeter puntjes. Zie het niet persoonlijk, maar meer als opbouwende kritiek. Zo vond ik de Engelse foto's wat minder interessant, maar dat kan voor een ander heel anders zijn. In die tijd had ik het idee dat de site wat minder werd bijgehouden.
En verder worden er wat weinig video's geupload. En heb ik soms het idee dat er wat weinig foto's beschikbaar zijn, meer fotografen werven zou misschien een goed idee zijn. Ook over verschillende regio's in het land(Zeeland).

Verder is dit een prachtige website, met inderdaad goede kwaliteit foto's. Ook de achtergrondartikelen (die wel iets vaker veranderd mogen worden) en de poll zijn ontzettend grote plussen. Nogmaals deze puntjes zijn niet persoonlijk bedoeld, maar alleen maar als opmerkingen naar aanleiding van je vraag, die eigenlijk niet voor mij bedoeld is.Wink
comment Door errrepol op donderdag 2 december 2010 19:21 quote
het is inderdaad voor iedereen anders want ik vondt het wel mooi om de engelse foto's te zien.
gewoon om de manier te zien hoe dat ze daar werken, en de verschillen met hier

mij lijkt het wel een goed idee om te kunne reageeren op de poll,
bijvoorbeeld net als die poll over dat sneeuw onder ploegen
het lijkt me daarom wel leuk om je mening te kunnen geven daarzo
comment Door Niels (Administrator) op donderdag 2 december 2010 19:26 quote
Co: De website werd inderdaad minder bijgehouden toendertijd omdat ik het zelf drukker had. Ik ben de enige die foto's online zet dus dan blijft het werk soms steken. Er zijn idd vrij weinig video's beschikbaar en hopelijk kunnen we daar in de toekomst verandering in brengen. Fotografen uit andere regio's (Zeeland, Noord-Holland, Friesland, Limburg) zou ik ook heel graag hier zien maar dat blijft misschien wel het lastigste punt. Het is allemaal op vrijwillige basis en je kunt mensen niet dwingen om foto's op te sturen. Vaak is het ook zo dat mensen pas foto's sturen als ze eerst foto's van een ander uit hun regio hebben gezien.

Achtergrond artikelen hoop ik deze winter weer meer online te kunnen zetten, daar is nu weer tijd voor. Mensen met tips voor artikelen of die zelf iets gemaakt hebben kunnen natuurlijk altijd contact opnemen, graag zelfs! Reageren op de poll wordt aan gewerkt voor de nieuwe Agrifoto versie.

Errepol: Zoals ik al schreef, het reageren op de poll wordt hopelijk binnenkort mogelijk gemaakt.
comment Door chriskonings op donderdag 2 december 2010 21:11 quote
Twee keer in een top 5. Als dat niet stimulerend werkt, weet ik het niet meer.
Bedankt !
Enne...................|in mijn hoofd zitten ook video plannen Wink

comment Door awiebo op donderdag 2 december 2010 22:14 quote
nouja, inderdaad wat chris zegt, wat meer videomateriaal. En er zullen op dit moment wel veel reportages klaar liggen van afgelopen najaar, maar ik vond vooral die oude series van uit de jaren '80 en '90 bere interessant. En misschien een betere categorisering wat betreft het archief. Want wanneer ik bijvoorbeeld een "oude" serie terug wil vinden is dat eigenlijk niet te doen. Ben niet bekend met de (loon)bedrijven uit het midden van het land en kan al die namen ook niet onthouden.
Misschien ingebrachte materiaal samen zetten per maand, datum dat het ingebracht is. Ik opper wat. is natuurljk lastig om te categoriseren omdat een fotoserie veel verschillende werkzaamheden bevat.

Voor de rest niet teveel aantrekken van " in het algemeen" Bedoel er niets mee.
Heb agrifoto als favoriet en kom hier elke dag.

mvg.
comment Door yannick_brouwers op donderdag 2 december 2010 23:18 quote
Hey
Ik heb me net maar eens geregistreert na de vraag naar limburgse foto's heb 2 mais seizoenen terug foto's geplaats van Egide london maar na veranderen met inloggen nooit meer foto's gestuurd ook ivbm dat je niet meer snel grote hoeveelheden foto's via hormail kon/kunt? sturen.

Maarja ik zou eens kijken ik heb nog foto's van afgelopen jaar tarwe (in een berg mischien wel leuk voor de verandering) en van tractorpulling en wat foto's van cultivateren bij zons opkomst en nog paar lossen ik zou kijken voor ze te mailen hebben jullie toch nog paar limburgse foto's.

En verder top site !

groetjes Yannick
comment Door Niels (Administrator) op vrijdag 3 december 2010 17:29 quote
awiebo schreef: nouja, inderdaad wat chris zegt, wat meer videomateriaal. Meer videomateriaal wordt aan gewerkt. We zijn dan ook nu op zoek naar mooie video's! Als je nog wat hebt liggen, laat het dan ons even weten via info@agrifoto.nl.

awiebo schreef: En er zullen op dit moment wel veel reportages klaar liggen van afgelopen najaar, maar ik vond vooral die oude series van uit de jaren '80 en '90 bere interessant. Ik wou dat het zo was, maar dat valt tegen! Ik heb wel wat series maar ook niet overdreven veel. We gaan deze maanden wel weer actief op zoek naar oude foto's zoals jullie van ons gewend zijn. Suggesties en informatie hierover is ook altijd zéér gewenst. Zelfs tips over dat een boer of loonwerker misschien wel mooie foto's op zolder die misschien gebruikt mogen worden zou al fijn zijn.

awiebo schreef: En misschien een betere categorisering wat betreft het archief. Ben ik helemaal met je eens. In de nieuwe versie zal dit een van de grootste veranderingen worden. Dat moet zeker (veel) beter!

yannick_brouwers schreef: ook ivbm dat je niet meer snel grote hoeveelheden foto's via hormail kon/kunt? sturen. Onder de kop foto -> insturen staat uitgelegd hoe je de foto's vooraf kunt verkleinen en inpakken zodat het snel en gemakkelijk gaat. Als het echt enorm veel foto's zijn hebben we ook nog wel een andere oplossing bij de hand.

Laatst aangepast door: Niels op vrijdag 3 december 2010 17:30.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.