NIEUWE FUNCTIES EN WERKZAAMHEDEN

Door Peter in Website Nieuws, donderdag 4 november 2010 18:01

Zoals verschillende bezoekers gemerkt hebben is Agrifoto vandaag 2,5 uur uit de lucht geweest. Deze downtime was noodzakelijk om nieuwe functies te lanceren en de website klaar te maken voor de nieuwe generatie technieken. Lees verder over wat er precies veranderd is.
Nieuwe functies
Tijdens het onderhoud vandaag en gisteren zijn twee nieuwe functies gelanceerd. Gisteren konden jullie al kennis maken met de nieuwsheadlines vanaf Mechman. Vandaag hebben wij, op veler verzoek, een pagina gelanceerd waarin de uitslagen van al onze polls te bekijken zijn. Deze nieuwe pagina is alhier te bekijken.

Database update
Doordat de nieuwe functies werken met nieuwe standaarden diende de database van Agrifoto omgezet te worden naar een nieuwe karakterset (utf8). Hierdoor ontstonden er enige problemen met onze scripts, die grotendeels opgelost zijn. Mocht je op de website nog fouten vinden dan horen wij graag van je! Geef wel duidelijk aan op welke pagina je de fout hebt gevonden.

Agrifoto gadget
Enkele tijd terug hebben wij de Agrifoto gadget gelanceerd, waardoor in Windows Vista en Windows 7 het mogelijk wordt om de Agrifoto Headlines weer te geven op uw bureaublad. Omdat het gebruik van Vista en 7 sterk aan het stijgen is onder onze bezoekers wijzen wij u nogmaals op deze gadget. U kunt de gadget alhier downloaden.

Verder onderhoud
De komende dagen zullen de laatste problemen gladgestreken worden en zullen wij dus nog enkele keren korte tijd offline zijn om de problemen op te lossen.

REACTIES

comment Door jantjuh op donderdag 4 november 2010 18:28 quote
heej niels die gadget werk wel mooi en handig,
goed bezig! ga door ga door!Loveit

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.