NIEUW LOGO VOOR AGRIFOTO

Door Peter in Agrifoto Foto's, vrijdag 8 oktober 2010 22:34

Op onze vijfde verjaardag kondigden we het al aan, Agrifoto zal de komende tijd wat veranderingen ondergaan. Het oude logo is met flink wat pk's van zijn plek getrokken en er is een nieuwe voor in de plaats gekomen! Zie je het nieuwe logo nog niet, druk dan eens op ctrl - F5.
Op onze vijfde verjaardag kondigden we het al aan, Agrifoto zal de komende tijd wat veranderingen ondergaan. Het oude logo is met flink wat pk's van zijn plek getrokken en er is een nieuwe voor in de plaats gekomen! Zie je het nieuwe logo nog niet, druk dan eens op ctrl - F5.

Daarnaast wordt er momenteel hard gewerkt aan een nieuw design, natuurlijk ook met het nieuwe logo. We proberen om het oude vertrouwde design aan verschillende kanten op te poetsen tot wat nieuws. Graag horen we van jou of je nog suggesties hebt voor een nieuwe lay-out of misschien wel nieuwe rubrieken op Agrifoto? Wat vind jij niet goed werken op Agrifoto en zou jij graag verbeterd zien? Wij horen het graag.

REACTIES

comment Door ErnstJan (Crewlid) op vrijdag 8 oktober 2010 22:53 quote
Misschien dat je iets kunt invoeren zodat je foto's per regio weer kunt geven.
Hoor regelmatig van "die foto's van jou en Hendrik zijn interessant, die "rommel" (zijn niet mijn woorden Wink ) daar op de klei interesseert me niets"

Misschien dat ze dat in andere delen van het land ook hebben, dat ze niet hoeven te zien hoe wij met vaste tand het land klaar leggen en aanaarden op de zandgrond
Laatst aangepast door: ErnstJan op vrijdag 8 oktober 2010 22:54.
comment Door michiel_simpson op zaterdag 9 oktober 2010 11:16 quote
hej niels,
het is echt mooi het nieuwe logo:]
ik vindt ook dat je de foto's per lid zou moeten kunnen opzoeke ik weet niet of dit al een van jullie ideeen al was wil dit juist even zeggen en mss ook per onderwerp bv mais hakslen enzo zou kunnen opzoeken:]
het is anders echt wel mooi :]
MVG michiel saeyens
comment Door bean op zaterdag 9 oktober 2010 11:45 quote
ik vind dat je makkelijker foto's erop moet zetten ik doe het nog niet want heb veel foto's op mijn gsm elke dag ga ik kijken als tractorfan maar ik vind het opzetten van de foto's te moeilijk
comment Door bean op zaterdag 9 oktober 2010 11:45 quote
kunnen jullie daar iets aandoen graag ook zeggen wanneer het veranderd is
comment Door Peter (Administrator) op zaterdag 9 oktober 2010 12:00 quote
michiel_simpson schreef:
ik vindt ook dat je de foto's per lid zou moeten kunnen opzoeke
Dit is nu ook al mogelijk. Omdat iedereen op deze site gebruik maakt van een nickname moet wel eerst de nickname aan de fotograaf gekoppeld worden. Dan kunnen de foto's gewoon per persoon weergegeven worden.

bean schreef:
ik vind dat je makkelijker foto's erop moet zetten
Omdat wij op deze site graag foto's van kwaliteit willen plaatsen is het niet mogelijk om zelf foto's te plaatsen. Je kunt ze natuurlijk wel altijd sturen naar ons e-mail adres.
Laatst aangepast door: Peter op zaterdag 9 oktober 2010 12:00.
comment Door Jeroen op zaterdag 9 oktober 2010 16:05 quote
Hé jongens van Agrifoto. Het nieuwe logo ziet er strak en goed uit !

Wat ik graag zou zien als aanvulling van deze website:
- Agrarisch mechanisatie nieuws met foto's
- Meer Achtergrond artikelen / Uitgelicht met foto's

Keep the good work up !!
comment Door Danny op zaterdag 9 oktober 2010 21:28 quote
meer subsites over andere grote landbouwbedrijven uit het verleden of van bedrijven die nog bestaan. zoals bv ERF en de KWMP. of de Rijksdienst ijsselmeerpolders misschien hebben andere bezoekers nog ideeen over grote bedrijven,
comment Door Hendrikrobben (Crewlid) op zondag 10 oktober 2010 18:01 quote
Dat idee over grote landbouw bedrijven hebben we het zelf ook al over gehad .
Het probleem is echter om aan voldoende geschikt foto materiaal te komen . Bij deze dan ook de oproep aan mensen die eventueel nog foto materiaal hebben of mensen kennen die dit hebben zich te melden bij de Redactie .
te denken valt aan bedrijven als

Rijksdienst IJselmeer polders
KWMP .
ERF
Stadsboerderijen Groningen en Terapel
Johannes Kerkhoven polder
Koop Landbouw enz. enz.
comment Door Niels (Administrator) op zondag 10 oktober 2010 20:22 quote
Jeroen: Meer agrarisch nieuws en foto's is een idee dat in de nieuwe website zal worden verwerkt. Ik zou heel graag meer achtergrond artikelen willen plaatsen maar het maken ervan kost veel tijd en geld. Het is ook lastig om andere mensen te vinden die het leuk vinden om zulke stukjes te maken, en hier ook aanleg voor hebben.

Danny: ERF heeft zijn eigen website net als de KMWP. Dat zal hem dus niet worden. Het zou wel enorm mooi zijn om hun oude foto's hier op de foto's te zien maar het is vaak lastig om deze 'los' te krijgen bij een groot bedrijf. Je moet vaak net toevallig de juiste persoon tegenkomen die veel oud materiaal heeft liggen.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.