GASTFOTO'S VAN CEDRIC ONYN I

Door Niels in Ingekomen Foto's, maandag 15 maart 2010 20:00

We duiken even terug in de tijd met deze fotoserie. Op 26 en 27 september om precies te zijn werd in het Belgische Oudenaarde de tweejaarlijkse Werktuigendagen georganiseerd. De editie van 2009 gaat in de boeken als misschien wel de stoffigste ooit. Ook de ABH subsite is geupdate met nieuwe foto's.
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

REACTIES

comment Door Tom op maandag 15 maart 2010 20:48 quote
Mooie Dagen waren dat , met mooi materiaal!
comment Door Boernknuppel op maandag 15 maart 2010 21:33 quote
mooie foto's

wat voor merk is die shovel ?Smile
comment Door kevin op maandag 15 maart 2010 21:35 quote
is dat niet een weideman
comment Door edmunds op dinsdag 16 maart 2010 09:22 quote
Geachte heer / mevrouw,
Mijn naam is Edmunds Liberts, ik ben 31 jaar oud, boer uit Letland, en ik ben zich tot u met ongewone verzoek. Ik vraag of u zou kunnen helpen me om trekker te krijgen.
Enkele jaren geleden een ongeluk gebeurd terwijl ik bezig was met de trekker en ik verloor beide benen-een volledig, andere een gedeeltelijk. Maar ik heb nooit ben mijn levensvreugde en optimisme. En de belangrijkste reden daarvoor is dat ik de eigenaar een kleine boerderij die moet worden onderhouden en beheerd. Eigenlijk ben ik heel gelukkig dat het mogelijk is om prothese dragen met een been, dus er zijn geen grote problemen om een tractor rijden. Maar de trekker (T-25) ik heb is niet handig en niet veilig voor mij om te rijden met haar. En het is te klein voor de boerderij en zeer afgeschreven ook.
Dat is de reden waarom ik heb een droom om een nieuwe trekker voor mij te krijgen. Natuurlijk kan het worden gebruikt, maar moderne trekker te hebben een mogelijkheid om al mijn werk te doen in een boerderij en ook een diensten in de buurt aan te bieden. Helaas is dit te duur voor mij kopen, zodat ik u vragen of zou er een mogelijkheid om me te helpen met een tractor.
Waarschijnlijk u zich afvraagt, waarom ik dit alles. Ik kon mijn boerderij te verkopen en hebben een rustig leven. Maar mijn oproep in het leven is als een boer en de landbouw te doen ondanks alle problemen. En ook wil ik mensen laten zien dat een gehandicapt persoon kan werken op de trekker en misschien op die manier hen te inspireren niet op te geven en de moeilijkheden te overwinnen.
Dank u voor de tijd neemt om mijn verzoek te onderzoeken, stuur dan een e-mail me als u vragen hebt, indien nodig, ik kon ook een bezoek brengen je.

Ik hoop van u te horen.
Hoogachtend,
Edmunds Liberts
"Strautnieki"
Adazu novads
Rigas rajons
LV-2164
Latvia
e-mail: edmunds.liberts@gmail.com
comment Door BigCedric op dinsdag 16 maart 2010 20:43 quote
Dat is inderdaad een Weidemann

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.