FOTO'S VAN RONALD PEKKERIET - 2 EN 9-2

Door Niels in Agrifoto Foto's, vrijdag 25 februari 2022 14:00

Februari heeft helaas weinig werkbare dagen gekend waarop mestseizoen 2022 echt goed kon beginnen. Helemaal aan het begin van maand had Ronald wel een mooie vondst: een nieuwe MF 8S.245 aan het mest strooien. Ook zien we grondverzet.
image
Op 2 februari kijken we mee met loonbedrijf Van der Vegt uit Mariënheem. Zij waren geitenmest aan het strooien in Mariënheem bij een biologische melkgeitenhouderij. Dit gebeurde met de nieuwste aanwinst van Van der Vegt, een Massey Ferguson 8S245. Deze ex-demo trekker is gekocht door Van der Vegt en nog zo nieuw dat de demostickers er nog opzaten. Achter de MF hangt een Tebbe MS 140 meststrooier.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Laden door een Hitachi Zaxis 140W.

image

image


Meer video's op het Agrifoto Youtube Kanaal

image
Dan door op 9 februari. Het weer helaas inmiddels omgeslagen, van zon naar regenachtig weer. We zien Pekkeriet Dalfsen met de recent aangeschaft Cat 315 Next gen rupskraan. Daarbij een Claas Arion 650 met Jan Veenhuis dumper.

image
Er werd hier gewerkt bij het project Vechtdal-verbinding. Een project waarbij de verbinding tussen de steden Ommen, Dedemsvaart, Balkbrug, Dalfsen en Zwolle flink verbeterd is. Hier werden sloten uitgegraven als afsluiting van het project.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.