DE TOP 5 VAN OKTOBER

Door Niels in Website Nieuws, zondag 7 november 2021 10:00

De aardappeloogst staat centraal in de top 5 van best bekeken series gedurende oktober. Dat kunnen we rustig stellen. Daarbij heeft vooral Zuidwest-Nederland voor heel wat kijkers gezorgd. De Zuid-Hollandse Eilanden en Zeeland wel te verstaan.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) in oktober:

1: Plaats 1: Op nummer 1 vinden we een fotoserie die in het teken staat van de aardappeloogst op Flakkee. Bij SVZ en Franzen Landbouw zien we het rooien en inschuren.

2: Plaats 2: Ook de nummer 2 - gemaakt op dezelfde dag - komt van Flakkee. Deze keer de aardappeloogst en inschuren in de nieuwe bewaring bij NIVU in Oude-Tonge.

3: Plaats 3: Een uniek oogstmachine in de reportage op nummer 3. Deze oogst namelijk volautomatisch pompoenen maar ook andere gewassen.

4: Plaats 4: Fendt liefhebbers hebben duidelijk vaak de nummer 4 bezocht die in het teken staat van dit merk. Sander Oostdijk fotografeerde bij verschillende Zeeuwse akkerbouwers.

5: Plaats 5: En de nummer 5 komt van Chris Konings die loonbedrijf Nobel fotografeerde tijdens de aardappeloogst bij akkerbouwbedrijf Noordermeer op Voorne-Putten.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.