DE TOP 5 VAN MEI

Door Niels in Website Nieuws, zondag 6 juni 2021 10:00

Verschillende fotoreportages met bijzonder en indrukwekkend materiaal tijdens de voorjaarswerkzaamheden waren in mei erg populair. Van een unieke werktuigdrager, zwarte Fendt 933 tot een nieuwe Hardi veldspuit. Ook de Fendt's van Mencke Landbouw scoorde goed.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) in mei:

1: Plaats 1: Een drukke dag in de Noordoostpolder halverwege april vinden we op plek 1. Met onder andere een unieke Macon werktuigdrager die te zien is.

2: Plaats 2: Meer voorjaarswerk in de polder maar dan Oostelijk Flevoland. Onder andere het pootmonster van akkerbouwbedrijf Willemsens met een nieuwe Fendt 933 is te zien.

3: Plaats 3: Ook de nummer 3 is van hetzelfde recept. Deze keer een nieuwe Fendt 313 ONE aan het zaaien en de eerste Hardi Aeon veldspuit ter wereld in actie.

4: Plaats 4: De 'Mencke Landbouw special' van Herman vinden we op nummer 4. Hij fotografeerde verschillende acties voor het zaaien van suikerbieten.

5: Plaats 5: En ook in mei nog oude foto's in de top 5, jawel. Deze keer een mooie serie van de historie over Vicon bietenrooiers die Kees samenstelde.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.